Bulvár

Újabb fordulat Berki Krisztián halálának ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.02 | 15:48

Felfüggesztette az eljárást a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik ellen büntetőeljárás indult Berki Krisztián halála után.

Fotó: RTL

A médiaszemélyiséget tavaly májusban találták holtan a ferencvárosi otthonában, ahol kábítószer gyanús anyagokat és szteroidokat találtak a rendőrök.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére az üggyel kapcsolban azt közölte, hogy

a gyanúsítottak beismerték a kábítószer birtoklás vétségét és vállalták az elterelésen való részvételt, vagyis úgy nyilatkoztak, hogy részt kívánnak venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgálatatáson.

Erre tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket. Ezen időtartam alatt a gyanúsítottaknak legalább fél éven át tartó folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt venniük, amely feltétel teljesítése mindkettőjük esetében a büntethetőség megszűnését eredményezi.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tavaly május 10-én Vecsésen fogtak el egy 42 éves férfit, akiről azt feltételezték, hogy Berki tőle vette a drogot. K. István lakásán bruttó ötven gramm kokaint, marihuánát, kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak, digitális adathordozókat és két drága autót is lefoglaltak tőle a zsaruk.

Újabb fejlemény Berki Krisztián kokainjáról: letartóztatják a dílert

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Válik Sydney van den Bosch
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 12.