Bulvár

Hoppá: Dollyt már tavaly kizárták az állatvédők sztártagozatából

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.03 | 09:18

Dolly számos más celebbel együtt a Felidae Hungary állatvédő egyesület tagja volt – novemberig.

Gyöngyösön Dolly korábbi zenekaráról elnevezett szaporító telepet számoltak fel a múlt héten, ami alaposan megtépázta az énekesnő renoméját is.

Dolly neve gyakran tűnt fel a Felidae Hungary állatvédő egyesület posztjaiban,

számos hírességgel együtt ő is a szervezet „sztártagozatának” tagja volt. Jótékonysági koncertekkel és fuvarokkal is segítette az állatvédők munkáját – írja a Bors. A lap megkereste a szervezetet, hogy megtudja, léptek-e valamit a botrány kirobbanása után. Kiderült, hogy Dollyt már tavaly novemberben kizárták a tagjaik közül.

„A Dollywood néven bejegyzett gyöngyösi kennel

A gyöngyösi szaporító egyik áldozata.

állatvédelmi ügyében az alábbi közleményt tesszük: Egyesületünk, a Felidae Hungary, Dolly (polgári nevén Penczi Mária Ilona) egyesületi tagságát 2022. november 2-án törölte. Egyesületünk, a sztártagozatunkat is beleértve, a nevezett és környezete állattartási ügyeitől minden tekintetben elhatárolódik. Nyilatkozni az üggyel kapcsolatban nem kívánunk, a hatóságoknak rendelkezésre állunk! Üdvözlettel: André Pfeiffenberger, elnök” – írta a szervezet hivatalos közleményében.

Dolly kizárásáról nem kívántak bővebb információt adni,

mivel bármilyen információ kiszivárgása befolyásolhatja a jelenleg is folyó nyomozást. Az énekesnő a témával kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot juttatta el a Borsnak: „Meghurcolták nevemet és a becsületemet. Az elmúlt időszakban megjelent sajtóközleményeket nagy megdöbbenéssel és még nagyobb fájdalommal hallottam.

75 évem alatt mindig is elkötelezett voltam az állatok iránt.

Az elmúlt években számtalan olyan jótékonysági rendezvényen is felléptem, melyekből származó bevételt állatok megmentésére, állatvédő szervezetek, menhelyek támogatására fordítottak. Sem a nevem alatt bejegyzett kennelről, sem az ott tapasztalt áldatlan állapotokról nem volt tudomásom, így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam. Emiatt

valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok

és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni a személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben. Dolly”

Tovább dagad a Dolly körüli botrány – Kápolnán sem lesz koncert


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.