Bűnügy

Házkutatást tarthattak a visszavonulását három napja bejelentő Dollynál – videó, frissíve

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.26 | 15:09
  • trendindex: 9

Dolly művésznő állatkínzás miatt kerülhetett a rendőrök látókörébe.

Egy gyöngyösi szaporító karmai közül számos kutyát mentettek ki állatvédők csütörtökön. Az állatkínzás elkövetője az ismert magyar énekesnő, Dolly menedzsere.

Az ebek többsége zárt helységekben, saját ürülékében tengődött

írta a Gyöngyös Ma. A kutyák lakhelye mellett lévő lakóházban is gyomorforgató látvány fogadta az állatvédőket. Az állatvédő szervezetek képviselői a borzalmasan sovány, daganatos kutyák mellett olyat is találtak, akinek nyílt sebe volt. A csütörtöki akcióban a Gyöngyösi Ebrendészeti Telep mellett számos állatvédő szervezet, a Gyöngyösi Városrendészet és a Gyöngyösi Önkormányzat illetékes munkatársa is részt vett.

A kutyákat haszonszerzés céljából szaporíthatták.

Volt közöttük francia bulldog, boxer, kaukázusi juhászkutya, de uszkárokat is kimentettek a pokoli körülmények közül. Joánovits Andrea, a Putrinka Állat és Természetvédő Alapítvány elnöke elmondta, hogy döbbenetes látvány fogadta őket az ingatlanban. A nagy mennyiségű ürülék és mocsok mellett, elhullott állatokat is találtak. Az állatvédők szerint az eset kimeríti az állatkínzás fogalmát, így természetesen megteszik a szükséges lépéseket.

Az ismert énekesnő, Dolly tegnap délelőtt a telep felszámolásánál is megjelent,

sőt kutyákat is vitt magával, amiről fotó is készült. Az ingatlanban talált papírok szerint az ott bejegyezett kennel neve, Dolly Roll. A Gyöngyös Ma meg nem erősített információi szerint tegnap éjszaka Dollynál is házkutatást végzett a rendőrség. A visszavonulását a hét elején bejelentő Dollyt is kereste a lap a történtek kapcsán, de választ még nem kaptak.

Frissítve:

A Bors felvette a kapcsolatot a Facebook-bejegyzésben azonosítható módon említett Dollyval, a Hungária és a Dolly Roll zenekar énekesnőjével, aki a lapnak küldött nyilatkozata szerint csupán a napokban értesült arról, hogy menedzsere kutyaszaporítással foglalkozik, ami nagyon felháborította és

megdöbbent attól, amit a helyszínen tapasztalt,

mielőtt elhozott onnan kilenc kutyát. A Gyöngyös ma hírportál szerint az énekesnő óbudai otthonánál is tartottak házkutatást a rendőrök egy bejelentés miatt, de ott mindent rendben találtak, így nem indítottak eljárást sem, ő pedig a történtek miatt megszakítja kapcsolatát menedzserével.

Undorító, állatkínzó módszerrel irtja a varjakat egy magyar önkormányzat


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló