Bulvár

Halálos baleset okozása miatt végezhetett magával az egykori Való Világ játékos

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.04 | 17:18

Szomszédja szerint ez a teher régóta nyomta a 29 éves férfi vállát, aki végső elkeseredésében választotta a halált.

A korábbi valóságshow-szereplő Németországban okozhatott halálos közlekedési balesetet, a börtöntől való rettegés miatt vethetett véget életének Bata Krisztián. 29 éves korában meghalt VV Krisztián, azaz Bata Krisztián, aki a Való Világ hatodik évadjának szereplője volt, a korábbi valóságshow-szereplő saját kezűleg vetett véget életének Ausztriában, ahol évek óta élt.

Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd a Blikknek.

A kötélcsonk a mai napig látható az erkélyen. Az ismerős szerint Krisztiánt mindenki ismerte a környéken, és aznapi viselkedéséből egyáltalán nem lehetett arra következtetni, mire készül.

Krisztián gyakori vendége volt a közeli kávézónak ahol gyakran élete legsötétebb titkait is megosztotta a többi vendéggel, ekkor mesélte el azt a történetet is, amely többek szerint az öngyilkossághoz vezethetett.

Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet…

– vélekedett a férfi.

Forrás: Index

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.