Bulvár

Döbbenetes részletek derültek ki Palik László válásáról

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.05 | 11:18
  • trendindex: 19

Mindenkit meglepett a hír, hogy Palik László és Marsi Anikó kapcsolata véget ért.

Tavaly decemberben Marsi Anikó és Palik László a Dancing with the Stars műsorában még boldogan bújtak össze. Pár nappal később ezekkel az emlékekkel utazott Dominikára az Exatlon műsorvezetője, aki a harmadik éve utazik külföldre, több ezer kilométer távolságra a feleségétől – írja a Borsonline.hu.

Tévés berkekben már suttogtak arról az idei utazás előtt, hogy

a sztárpár kapcsolatában gondok vannak, ezért sokan megkérdőjelezték, hogy a házasságuk kibír-e egy újabb féléves különlétet.

Főleg úgy, hogy míg a sportreality zajlik, Palik László saját bevallása szerint kizárja a külvilágot, minden gondolata a produkció körül zajlik.

Két és fél éve nem jöttem ki az Exatlon körforgásából

– nyilatkozta a Borsnak korábban Palik.

A stábnak és nekem az elmúlt öt hónapban nem volt szünnapunk, viszont állandóan sakkozunk az alvási időnkkel. De nincs is szükségünk szünnapra, mert ebből a „flow”-ból nem tudunk, és nem is akarunk kilépni menet közben. Ez olyan felelősséget ró ránk, amit mi vállaltunk. Ez nem panasz, mert most ez az életünk… Egyet tudok biztosan ígérni, június 7-től, majd ha az utolsó adás lemegy, és megkaptam az utolsó nézettségi adatokat, akkor záródik le az Exatlon harmadik szezonja a csapat számára.

Nos, sajnos azoknak lett igaza, akik arra tették a voksukat, hogy a kétlaki életből előbb-utóbb baj lesz.

a távolság és a kihűlt házasságuk ellenére egy ideig keményen küzdöttek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

– tudta meg a Bors.

Anikó egy időre el is tűnt a képernyőről, szabadságra ment az év elején. Vélhetően ekkor próbálták valahogy sínre tenni a kapcsolatukat, de mindhiába.

egy hónappal ezelőtt Anikó repülőre ült, kezében a válási papírokkal, és meg sem állt Dominikáig, ahol közölte Palikkal, hogy kész elválni.

Úgy tudni, a pár próbálja csendben lerendezi a szétválást, különös tekintettel arra, hogy óvják a gyerekeiket a megrázkódtatásoktól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló