Bulvár

Kiderült, mit szóltak az új szomszédaik a Korda házaspárhoz

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.06 | 09:18

A Korda házaspár 30 év után úgy döntött, hogy korábbi hatalmas otthonukból egy kisebb lakásba költöznek. Most az is kiderült, mit szóltak hozzájuk a szomszédok.

Kép: TV2

A hírek még nem került minden a végleges helyére, Balázs Klári és Korda György még szokják az új otthonukat.

Kiderült, hová költözik Korda György és Balázs Klári

A költözésnek anyagi és magánéleti okai is voltak, a Korda-villa rezsiszámlája az egekbe szökött, emellett a hatalmas házban mindent de tényleg mindent a házaspár csinált – írja a Bors.hu.

Balázs Klári szerint egyébként szeretettel fogadták őket az új szomszédok, akik között orvos-professzor, sőt, egykori híres sportoló is van.

Aranyosak a szomszédaink, akik szeretettel fogadtak minket.

Hozzátette:

Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra

– mondta a Bors megkeresésére Balázs Klári.

Klári arról is beszél, hogy érzik magukat az új helyen:

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló