Bulvár

“Ez a zsírosfejű ember lenne az új pasi?” – kiakadt MC Hawer, akit dobott 33 évvel fiatalabb szerelme, már a szex sem működött

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.09 | 12:18
  • trendindex: 2

Az énekes kiakadt az exére, pedig az elején még biztos volt abban, hogy közös megegyezéssel válnak el útjaik!

MC Hawer nemrég szakított egy 33 évvel fiatalabb nővel, és a zenész már vissza is költözött Budapestre, az exe pedig azóta új párra talált

A rapper egyébként azt gyanítja, hogy az új viszony még a kapcsolatuk alatt elkezdődött. Ezt az ex-barátnő, Fanni tagadta.

kepernyofoto-2018-10-17-15-50-57

A zenész egyébként nagyon nincs jó véleménnyel a férfiról.

“Ránéztem, és azt gondoltam, hogy ez a zsírosfejű ember lenne az új pasi? Két gyereke van, meg minden. Hihetetlennek tűnt”

– mondta MC Hawer.

Hosszabb folyamat volt, mire MC Hawer és rajongójából lett párja a szakítás mellett döntöttek. Fiatal szerelme hamar túllépett a mulatós sztáron. A zenész alig tette ki a lábát Kazincbarcikáról, máris exe új párkapcsolatáról értesült.

Tudom, hogy minden nő vágyik a gyengédségre, az ölelésre, a törődésre, de előrébb kellett helyeznem a pénzszerzést, hiszen a kiadásokat valamiből rendezni kellett. Az utolsó fél évben már nem működtek az együttlétek sem.

Alig hagytam el Kazincbarcikát, visszahallottam, hogy már más férfival vacsorázott. Négy nap után pedig friss kapcsolatát is felvállalta.

– fűzte hozzá.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.