Bulvár

Meztelenül őrjöngött egy nő a pesti plázában

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.09 | 17:28

Olló is volt nála, a rendőröknek kellett ártalmatlanítani a nőt.

Miután egy ruhaboltban pucérra vetkőzött, ordítani és táncolni kezdett egy nő a budapesti Westend Plázában. A zavartnak tűnő nő tombolása közben szabóollóval fenyegetőzött. A rendőrök csak testi kényszert alkalmazva tudták megfékezni – írja a Bors.

A balhé szerdán, a kora délutáni órákban történt

a Westend első emeleten lévő egyik ruhaüzletben. A boltba még felöltözve sétált be a zavarodottnak tűnő nő, majd teljesen meztelenre vetkőzött, ordítozni és táncolni kezdett, erőszakoskodva is.

„Láttuk, ahogy elkezd gyülekezni a tömeg a bolt előtt,

és többen is kameráznak és szörnyülködnek. Egyszer csak hatalmas kiabálás kezdődött, ugyanis a nő elkezdett artikulálatlanul ordibálni, táncolni, és az őt néző közönségnek produkálta magát” – mesélte egy szemtanú. A biztonsági szolgálat munkatársai és a bolt dolgozói felszólították a pucér nőt, hogy öltözzön fel és fejezze be a hangoskodást. Ettől azonban erőszakossá vált:

magához vett egy szabóollót, és hadonászni kezdett vele.

Ekkor a biztonságiak értesítették a rendőrséget és a mentőket. A kiérkező rendőrök csak testi kényszerrel és gázsprével tudták megfékezni a meztelen nőt, akit a mentők

rendőri kísérettel vittek kórházba, megfigyelésre és kivizsgálásra.

A Westend Biztonsági Szolgálata szerint, miután munkatársaik észlelték a zavartan viselkedő nőt, azonnal intézkedtek: szakszerűen és diszkréten jártak el, hogy biztosítsák a látogatók és az ott dolgozók biztonságát, valamint a bevásárlóközpont zavartalan működését.

Kamurendőrt buktatott le egy katona a Westend parkolójában


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló