Bulvár

“Szerencse, hogy Magyarországon nincsenek kivégzések” – Megszólalt Lagzi Lajcsi arról, hogy hét év börtön várhat rá

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.09 | 08:18

Hét év letöltendő börtön is várhat Lagzi Lajcsira! Közműlopási ügye mai tárgyalásán ezt tartotta méltányosnak kiszabni rá pere ügyésze.

Lajcsi azonban nem fél attól, hogy börtönbe kerül: szerinte győzedelmeskedni fog az igazság – számol be róla a Blikk.hu.

20160527lagzi-lajcsi

A lapnak Lajcsi most kommentálta a tárgyaláson elhangzottakat és a vád képviselőjének szavait, azt mondta: tiszta lelkiismerettel várja az ítéletet. Mint mondta, cseppet sem lepődött meg az ügyész vádbeszédét hallva, de nincs benne semmi félelem, emelt fővel várja a folytatást.

 Ez az ügyésznő egyszer már a gyerekeim szeme láttára vitetett el engem és el a feleségemet, úgy, hogy nem követtünk el semmit. Valamilyen személyes indítékot sejtek a háttérben, hiába, ahogy a zenémet, úgy a személyemet sem szeretheti mindenki. Nincs új a nap alatt, a vád részéről ugyanaz hangzott el, mint két éve.

– mondta a zenész.

Még szerencse, hogy Magyarországon már eltörölték a halálbüntetést, és nincsenek kivégzések…Persze az, hogy ő mit kér, az nem jelent ítéletet, majd bíróság dönt, nekem tiszta a lelkiismeretem. Bennem fel sem merül, hogy börtönbe kerülhetek, mentálisan, lelkileg erős vagyok. Hála Istennek, úgy tudom nézni ezt az egészet, ami velem történik, mintha egy színdarabot látnék, de nem tragédiát, a végén az igazság győzni fog.

A vád képviselője azt mondta, az ilyenkor kiszabható 2-12 év börtönbüntetés középértékét javasolja kiróni a zenészre ez pedig hét évet jelent. Vádbeszédében az ügyész azt is közölte:

Lajcsi feleségére is letöltendő börtönt javasol, de itt beérné az alsó értékkel, amely két év.

A zenészt és nyolc társát víz-gáz- és áramlopással vádolták meg, emellett önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt is felelniük kell.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.