Bulvár

“Neked az a fétised, hogy olyan nővel fekszel le, aki csak egy torzó?”

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.11 | 09:18

llyen és ehhez hasonló bántó ostobaságokat már többször is kérdeztek a 44 éves Liuztól, akinek imádott felesége, Kathrein karok nélkül jött a világra.

A 30 éves Kathrein még 2014-ben jött össze férjével, a pár azóta elválaszthatatlan. Azt korábban maga Kathrein is tapasztalta, hogy több férfi is kimondottan azért írt rá, mert izgalmasnak találták, hogy kezei egyáltalán nincsenek, a lábai pedig deformáltak, és a bal lába rövidebb, mint a jobb. Volt olyan pasi, aki nyíltan leírta, hogy számára a “nyomorék” nő olyan, mint egy szexbaba, és nagy álma ezt a fétisét megélni. Kathrein persze nem guminő, hanem egészséges felnőtt ember, így társra vágyott.

A rengeteg előítéleten a pár házassága sem változtatott, ezért aztán Kathrein saját YouTube-csatornát indított, aminek lényege épp az, hogy megmutassa hétköznapi, bizarr fétisektől abszolút mentes életüket a kíváncsiskodóknak. A csatornát már több mint 700 ezren követik, köztük sok olyan mozgássérült is, akinek erőt adnak az ifjú feleség főzős videói is, kezek nélkül, pusztán lábbal. Kathrein szerint ugyanis az önállóságról nem kell lemondani csak azért, mert más megoldásokra kényszerül, mint az átlag…

“Van, aki szerint gusztustalan, hogy a lábaimmal főzök, de persze van egy csomó lábfetisiszta is, akik fotókat kérnek a lábaimról, meg a használt zoknijaimért fizetnének…. tiszta őrület”

– nevet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló