Sztárok

Billie Eilish: „Az összes barátomat elvesztettem, amikor híres lettem”

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.13 | 20:39

Billie Eilish 14 éves korában lett hirtelen világhírű. Az énekesnő sikeres lett, a magánélete viszont katasztrofálisan alakult. Elvesztette az összes barátját és csak az alkalmazottai vették őt körül.

Billie Eilish,vagyis Billie Eilish Pirate Baird O’Conelltalán a világ legfiatalabb világhírű énekesnője lett 14 évesen, amikor kiadta 2015-ben az Ocean Eyes című kislemezét. A következő éveiben sorra érkeztek a lemezei és új dalai, melyek nagy része több száz milliós hallgatottságra tett szert. Most az énekesnő a nyilvánosság elé állt és beszélt a népszerűséggel járó hátrányokról – írja a life.hu.

Billie Eilish megszenvedte az ismertséget/Fotó: Facebook/Billie Eilish

„Az összes barátomat elveszítettem, amikor híres lettem. Hirtelen ismertté váltam és senkivel nem tudtam azonosulni. Elég kemény volt. Nehezen dolgoztam fel”

-nyilatkozta a BBC Miss Me nevű podcastjében.

„Elérkeztünk a 20. születésnapomhoz és emlékszem, hogy amikor körbenéztem, csak olyan emberek vettek körül, akiket én alkalmaztam. Mind 15 évvel vagy még többel voltak idősebbek nálam.”

A már Grammy-díjas, de még mindig csak 22 éves Billie Eilishnek korán kellett átélnie a sikernek a sötét oldalát.

„Az egyik legrosszabb dolog, ami velem történt az volt, amikor az egyik alkalmazottam felmondott. Akkor jöttem rá, hogy ja igen, tulajdonképpen ez csak a munkája, egy állás. Ha otthagynak engem, akkor soha többé nem találkozunk egymással”

-szögezte le. Az egyébként is depresszióban és Tourette-szindrómában is szenvedő fiatalnak így rengeteg energiájába, és küzdelmébe került, hogy újból magára találhasson és felvegye a kapcsolatot régi barátaival. Állítása szerint mostanra sikerült végre egy olyan baráti kört kialakítani, akikkel a hírnév ellenére is tudnak minőségi idő együtt tölteni.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló