Bulvár

Ez a YouTuber-csaj abból gazdagodott meg, hogy kamera előtt rákokat zabál

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.13 | 07:46

Bethany Gaskin rajongói elég különleges érdeklődésűek.

A zabakirálynőnek összesen két csatornája van a YouTube-on, az egyiket majdnem két millióan követik, de a másik, kicsit speciálisabb profilon is több mint háromszázezer embert érdekel az, amit csinál. Bethany élete a kaja, és főleg a rákok körül forog. Fő csatornáján, a Bloveslife-on receptek és főzős videók is sorakoznak, de leginkább az, ahogy ő és a családja eszik:

Ez egyébként egy külön zsáner a YouTube-on: az úgynevezett mukbang videók a Távol-Keletről származnak, és azt láthatjuk bennük, ahogy a szereplő nagy mennyiségű ételt fogyaszt el, miközben a kamerába beszél.

Bethany kisebb csatornájára egyébként szintén mukbang videók kerülnek fel, itt is főleg rákokat zabál: királyráklábakat szopogat, homárollókat tör fel, garnélákon cuppog, de néha befigyel egy jó grillcsirke vagy bbq oldalas is. Mindezt pedig úgy, hogy szerinte az már az ASMR fogalmát is kimeríti. Hát…

A 44 éves Bethany saját bevallása szerint már milliókat keresett ezekkel a videókkal, az mindenesetre biztos, hogy kajára tényleg van pénze.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló