Sztárok

Így süt meztelenül rántottát Farkas Franciska

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.19 | 20:39

"Láttatok már olyan konyhát, amiben zuhanyzó van? Mert én még nem! Így zuhanyzás közben tudom sütni a rántottát reggelire!"

Bécsbe szólította a munka Farkas Franciskát, Magyarország egyik legszebb színészőjét. Majd a szállodai szobájában váratlan melepetés érte.

Franciska videóval is demonstrálta a furcsa enteriőrt:

“Láttatok már olyan konyhát, amiben zuhanyzó van? Mert én még nem! Így zuhanyzás közben tudom sütni a rántottát reggelire!”

– osztotta meg élményeit követőivel Farkas Franciska.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Franciska Farkas (@farkas_franciska) által megosztott bejegyzés

A roma származású Farkas Franciska 1984-ben született Gyöngyösön. A pécsi Gandhi Gimnáziumban érettségizett, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemre történő sikertelen felvételit követően a Wesley János Lelkészképző Főiskolán diplomázott szociális munka szakon. A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségénél jeltolmácsi végzettséget szerzett, majd a Független Médiaközpontban újságírást tanult. A Magyar Drámapedagógiai Társaságnál, drámapedagógusként végzett. 2013-ban megkapta élete első szerepét, a Viktória – A zürichi expressz című svájci filmben, amiért elhozta a legjobb színésznőnek járó díjat, a Hungarian Film Festival of Los Angelesen, Hollywoodban.

Több színházi és rövidfilmes munka után kapta meg az Aranyélet című sorozat és a Brazilok című magyar nagyjátékfilm két fontos szerepét, melyek közül az Aranyéletért megkapta a Televíziós Újságírók Szövetségének Díját mint legjobb mellékszereplő. A 48hour Film Fesztiválon a Besúgók című rövidfilmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.