Bulvár

Együtt rúgták ki Hajdú Pétert és Ábel Anitát – ezért

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.27 | 10:18
  • trendindex: 10

Fogyogat a NER pénze, leépít a Life TV.

A Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormány médiumaiban zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés – írja a Blikk. A cég ezért leépít, lapátra kerül a 2020-ban költségvetési csalásért jogerősen felfüggesztett börtönre ítélt Hajdú Péter operatív vezérigazgató – ahogyan a csatorna sztárjai is. Fél éve,

a csatorna tulajdonosváltásakor több opció is felmerült

a Life TV jövőjével kapcsolatban. Tervezték beolvasztását a TV2 csoportba, ám mostantól sokkal kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működik tovább. Megszűnik az Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán nevével fémjelzett, Ébredj velünk című reggeli műsor is.

Hajdú Péter sem vezeti többé az Összezárva és Frizbi műsorokat,

megszűnik Ábel Anita Activity-je, és a Győzike, Cooky vagy Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk reality-t sem finanszírozzák tovább. A produkciók ismétléseiről szerencsére nem kell lemondanunk. A csoportos létszám leépítésről és a műsorok megszűnésről szóló információinkat Vaszily Miklós tulajdonos is megerősítette a Blikknek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló