Bulvár

Molnár Anikó őszintén beszélt az OnlyFans-bizniszről: van, hogy akár havi 5 milliót is megkeresek

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.29 | 10:50

Molnár Anikó néhány hónapja hozta létre a profilját az OnlyFansen, ám már most a legkeresettebb modellek közé tartozik.

A Story magazinnak adott interjújában egyéb részleteket is elárult a munkájáról, többek között azt, hogyan készülnek az erotikus fotói. Majd hozzátette, meglehet, hogy később szexuális jellegű tartalmakat is készít a feliratkozóinak.

Fotó: TV2

Bármennyire is azt gondolják az emberek, hogy nem nagy kunszt a fenekemet fotózgatni, de igenis az! Két informatikus és egy fotós barátommal keményen dolgozunk azon, hogy naponta frissüljön a profilom. Együtt szoktuk kitalálni, hogy milyen jellegű posztok szülessenek. Többnyire egy füst alatt készítünk el nagyjából egy heti képanyagot, ami kábé egy teljes napot vesz igénybe. Ebben még nincsenek benne az előkészületek, a kellékek, ruhák beszerzése, a helyszín kiválasztása, a munkafolyamat összeszervezése, az utómunka és a többi, szóval a vetkőzés nem egy leányálom! Kőkemény fizikai és szellemi munka

– fejtette ki.

Ezt követően arra utalt, nem számíthat senkire, s mivel „nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban”

Az oldalának tagsági díja havi 15 dollár, jelenleg közel 1000 feliratkozója van. De vannak külön fizetős tartalmai is attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés, amelyekért általában 5 és 10 dollárt kell fizetni.

Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom

– fogalmazott.

Forrás: Liner


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló