Uncategorized

Vesztegelt a repülő – le kellett szállnia Mága Zoltán családjának

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.30 | 10:30

Törökországba készült a hegedűművész és neje, amikor Mága Zoltán felesége rosszul lett a repülőn. A felszállást félbeszakították, hogy Mágáék le tudjanak szállni a gépről.

Rosszul lett Mága Zoltán felesége, miközben éppen szálltak volna fel a Sun Express járatával, a törökországi Antalya felé tartva – szúrta ki a blikk.hu.

A repülőgép kapitányát a hegedűművész kérte meg, hogy szakítsák félbe a felszállást és leszállhassanak. A gép 3 órát vesztegelt.

Mága Zoltán közösségi oldalán is beszámolt arról, hogy mi történt, elnézést kérve az utastársaiktól.

Mága Zoltán felesége rosszul lett, le kellett szállniuk a repülőről – Fotó: Facebook.com/MagaZoltanHegedumuvesz

„Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről.

Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úticéljukhoz.

A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre.

Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!

A feleségem egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonunkban pihen a gyermekeinkkel együtt.

Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek!

Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek!

Mága Zoltán” – áll a hegedűművész közösségi oldalán található bejegyzésben.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló