Bulvár

Döbbenetes dolgot találtak az osztálykiránduló gyerekek az erdőben

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.06 | 18:18
  • trendindex: 7

Szerencsére a tanár azonnal tudta, mit kell tenni.

Egy általános iskolai osztály éppen a németországi Felsenwegenbe tartott kirándulást. A gyerekek az erdőbe azért mentek, hogy tanulmányozzák a növényzetet és a környezet élővilágát, azonban hamarosan szörnyű felfedezést tettek.

Az osztálykirándulás során a gyerekek egy természetismereti ösvényen mentek végig. Mivel főleg a növényeket és rovarokat kellett vizsgálniuk, sokat kutattak a földben, hogy megtalálják a növényeket a talaj alatt. Azonban a szórakoztató tanulásnak hamarosan sírás lett a vége. A földben kutakodva az egyik gyerek ugyanis emberi csontokra bukkant.

Kétségbeesetten futottak vissza a gyerekek a tanárukhoz, aki azonnal hívta a rendőrséget. Ők azonban a helyszínelés során sem ruhákat, sem iratokat nem találtak, így az azonosítás meglehetősen nehéz volt.

Rejtélyes, hogy hogyan halt meg az illető, de a bomlás folyamata alapján bizonyos, hogy már régóta ott feküdt, ahol a gyerekek rátaláltak. Felmerült az ötlet, hogy talán elesett katonának a maradványaira bukkantak az iskolások, az orvosszakértők már mindenesetre elszállították a csontokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló