Bulvár

Curtis lelkesen bevédte Orbán megszorításait

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.15 | 18:18

Curtis ígéri, hogy akit tud, azt támogatni is fogja – szükség esetén.

Curtis – akinek testvére momentán bérgyilkosság gyanújával ül előzetesben – most nem azért került be a hírekbe, mert elfelejtett elmenni valamelyik koncertjére. A kiérdemesült focistából lett rapper – talán éppen a konkurens Dopeman példája által inspirálva – nagyon bátran állt oda Orbán Viktor mellé, aki a napokba kényszerült hatalma egyik legfőbb „vívmányának”

a rezsicsökkentésnek nevezett politikai termék megnyirbálására.

Miután a fideszkormány szerdán bejelentette, hogy alaposan megkurtítja a választások előtt védeni ígért rezsicsökkentést, kis túlzással milliók estek pánikba. Az augusztustól élő változás akár százezres többletköltséget is jelenthet évente, családonként ha egy bizonyos mennyiségnél több áramot vagy gázt fogyasztanak. Curtis gyorsan észre vette a „piaci rést” és 24 órán át elérhető Insta-sztoriban védte be gyorsan „az embert, aki még soha nem hazudott”.

„Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy

a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban?

Mert ugye az is megvan, hogy mindenhol megfizethetetlenné vált a villany és a gáz, csak máshol minimális kvóta sincsen az energiaárak csökkentésére. Elfogadom azt a véleményt, hogy van, akinek nem szimpi a jelenlegi kormány, de ne legyünk már álszentek! Ha a hatalmas gyengülés miatt a forint is 10 százalékot gyengült, akkor ugye senki nem akarja a hétszeres emelkedést az euró-forint viszonyítás számlájára írni? Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon, és fizessen teljes árat, ahogy egyébként minden más országban kell!”

Curtis persze nagyon sajnálja azokat,

akik most kilátástalan helyzetbe kerültek, kötelezőnek tartja, hogy segítsék őket. Mi több, meg is ígérte, hogy „akiket tud, azokat támogatni is fog, szükség esetén”.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.