Bulvár

Hoppá! Szerepet kapott Antonio Banderas – nem is akármiben fog szerepelni

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2021.07.16 | 11:48

Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához - értesült a The Variety filmes portál.

Az Oscar-díjra jelölt spanyol színésznek Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann lesz a partnere a tervek szerint 2022 júliusában debütáló moziban.


A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studios-ban, a kalandfilmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas) rendezi, a forgatókönyv írásában Jez és John-Henry Butterworth voltak a társai.

A sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti, Banderast a nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán.

Harrison Ford először Az elvesztett frigyláda fosztogatói című 1981-es filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban mutatták be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló