Bulvár

Összeházasodott a pár, akiket mindenki nagymama-unoka párosnak hisz

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.18 | 15:45

Julia 24, Eileen 62 éves, évek óta egymás mellett vannak jóban-rosszban, osztoznak minden költségen és házimunkán, és most végre össze is házasodtak.

Ők az a pár, akikről már korábban is írtunk: Julia és Eileen, akit a köztük lévő, csaknem 40 éves körkülönbség miatt sokan anya-lánya, mások nagymama-unoka párosnak hisznek.

Julia, a fiatal youtuber megkérte szerelme kezét egy koncertjük után a színpadon, aki könnyes szemmel igent mondott. A brit Eileen bevallotta, hogy olyan korban nőtt fel egy aprócska, konzervatív faluban, ahol a melegeknek „még ahhoz se volt joguk, hogy a házasságra gondoljanak”, így igazán nem állíthatja, hogy kislányként már a menyasszonyi ruháról álmodozott. Hozzáteszi, hogy most is csak szerelme kedvéért vette azt fel, hiszen amúgy „nem szívesen emeli ki a hurkáit”…

A pár a nagy napon sírt a meghatottságtól. Julia családja és barátai zömében Brazíliából érkeztek, feleségénél valamivel fiatalabb édesanyja boldogan gratulált a párnak. Miközben örök hűséget esküdtek egymásnak, Eileen elmondta, hogy szinte biztos, hogy kettejük közül ő hal meg előbb, ezzel együtt szeretné, ha párja nyitott maradna a szerelemre, és boldogan élne akkor is, ha ő már nem lesz.

Júlia egyébként gondolt is arra, hogy gyereket szeretne szerelmétől, aki akkor is vele lesz, amikor ő maga már nem: ennek módja az volna, ha Eileen – aki nemrégiben, a menopauza után, újra menstruált, – petesejtjét donorspermával termékenyítenék meg, és az embriót ő hordaná ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.