Bulvár

Hatalmas égés: Schobert Lara megbukott az érettségin – megszólalt a bennfentes

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.22 | 10:18
  • trendindex: 25

Beszámolók szerint Schobert Lara már sápadtan indult a matek érettségire.

Már véget értek a szóbeli vizsgák is, de a család azóta mélyen hallgat az eredményekről és nagyon úgy tűnik, hogy fény derült az okokra. Pedig eddig Réka rendszeresen számolt be arról, hogy mennyire ügyes a lány, és arról is beszélt, hogy lánya angolul érettségizik majd matekból és történelemből is, angol nyelvből emeltszintű vizsgát kell tennie.

A Schobert lány több reklámkampányban is részt vesz jelenleg, és a közösségi médiában megosztott reklámok alatt indult el a pletyka, miszerint Schobert Lara tanulmányi eredményei kiábrándítók és nem értik, hogy egyes vállalatok miért vele akarják népszerűsíteni a termékeiket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

larcibarci (@laraschobertt) által megosztott bejegyzés

A híresztelést megerősítette a lány egyik ismerőse is, akivel egy iskolába jártak.

Valóban megbukott, de történelemből. Julius Caesart húzta. Igazából a magyar és a civilizáció sem ment neki, ott póttételeket kellett húznia. Magyarból először Vajda Jánost húzta, de ott csak annyit tudott kinyögni, hogy depressziós költő volt, ezért szomorú verseket írt. Radnótit húzta póttételként, az azért ment neki. Civilizációnál nem tudom, milyen tételeket húzott

– nyilatkozta a Promotions.hu-nak egy a neve elhallgatását kérő ismerős, aki azt is elárulta, hogy Schobert Lara vizsgája június 21-én volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló