Bulvár

Lagzi Lajcsi rabtársa elmondta, VALÓJÁBAN milyen állapotban van a mulatóskirály

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.04 | 16:18
  • trendindex: 11

Lagzi Lajcsi állapota állítólag nem is annyira rossz, ahogyan azt beszélik.

A három és fél éves börtönbüntetését töltő Lagzi Lajcsi egyedül állítólag már járni sem tud. A mulatós sztár mozgásszervi problémái mindenesetre vadiúj fejleménynek számítanak. Eddig „csak”  rejtélyes és gyógyíthatatlan légzőszervi betegségeire hivatkozott, amelyek gyermekkora óta intenzíven használt énektudása miatt alakultak ki.

Galambos Lajos ügyvédje szerint védence

már a napi sétájára is képtelen kimenni, állapota miatt folyamatosan felügyeletet igényel.

A Promotions-nek egy korábbi fogvatartott; B. S. mesélt a körülményekről. Ő szintén a baracskai intézetben töltötte le a büntetését, miután elítélték csalásért. „A baracskai intézetről tudni kell, hogy nagyon kevés beteget tartanak, lévén ez egy dolgozó börtön. Az igazán betegeket mindig is zártabb házakba, illetve a tököli rabkórházba vitték, nem hagyták szenvedni egy ilyen helyen. Lehet, hogy Lajcsi és az ügyvédje

próbálnak a közvéleményen keresztül nyomást gyakorolni

azokra, akik a későbbiekben engedélyezhetik az idő előtti szabadítását. De szerintem a füllentésükkel felesleges túlzásba esnek a művész úr állapotát illetően. Ez pedig majd visszaüthet a döntést hozó büntetés-végrehajtási bíró szemében”

Lapunknak beszélt a témában az egyik baracskai elítélt hozzátartozója is, aki ugyancsak érdekes információkkal szolgált Lajcsi börtönéletéről:

„A testvérem pár napja arról áradozott, hogy látta Lajcsit, bár még csak nem is ugyanazon a körleten laknak. Hallották ők is, hogy nagyon rozoga az állapota. Zoli szerint szó sincs ilyenről, meg hogy támogatni kellene. Szerinte ilyen nincs, biztos nem az őrök fogják ölben levinni sétálni, más meg aligha fogja. A tesóm azt mondta, hogy

Lajcsi egész nap egyedül ücsörög a cellájában, de szó sincs arról, hogy dolgozna.

Múltkor még arról volt szó, hogy egy mindenes háziúr a betegszobán, most meg mozgásképtelen?” Lajcsi egészségi állapotát mindenesetre szakemberek figyelik. Ha a bíróság az ő szakvéleményük alapján úgy döntene, akkor a zenész rövid időn belül elhagyhatja a baracskai intézetet.

Kritikus Lagzi Lajcsi állapota: már sétálni is csak kísérővel tud a börtönben


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló