Bulvár

Rászóltak a nyilvánosan szoptató nőre, tejjel spriccelt vissza

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.04 | 17:24

Ez már háború! Most akar szabad nyilvánosan szoptatni, vagy nem?

(kép: Pixabay)

Egyesek szerint a világ egyik legszebb dolga, és nem kellene mögé semmilyen szexuális képzetet társítani, másokat viszont zavarba hoz, és inkább a négy fal közé szorítanák vissza a szoptatást. A szoptatás liberalizálása mellett több híresség is elkötelezte már magát, Chrissy Teigen például rendszeresen posztol szoptatós fotókat, bár az utcán azért ő sem kapja elő a cicit.

Most viszont egy már-már háborús helyzetről számolt be a Ladbible, egy New Yorki parkban ugyanis két nő eléggé összeveszett azon, hogy lehet-e éppen ott szoptatni. az egyikük úgy gondolta, hogy miért ne, a másik viszont megkérte, hogy ha lehet menjen arrébb, mert a férjét és a gyerekét zavarba hozza ezzel. a kérés elvileg udvarias volt, a reakció viszont már nem, a szoptató nő ugyanis obszcén szavak kíséretében a melléből spriccelte le tejjel a vitapartnerét.

Az esetet egy Facebookos fórumon írta le az áldozat, de a kommentelők közül többen azon a véleményen voltak, hogy nekik kellett volna udvariasan távozni, ha zavarja őket a látvány. A spriccelés viszont biztosan nem a megfelelő reakció.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.