Bulvár

„Ő a legnagyobb szemét, akivel valaha találkoztam” – Meghan Markle nagy bajban van

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.07 | 16:18
  • trendindex: 2

Anglia egyik legelismertebb oknyomozó újságírója, Tom Bower megírta a Botrány című könyvét és azóta a királyi család tagjainak egy nyugodt percük sincs.

A könyv nem kíméli a királyi család tagjait. Többet között az is kiderül belőle, miért romlott meg Meghan Markle és Victoria Beckham kapcsolata, valamint, hogy melyik családtag tett rasszista megjegyzést Meghan és Harry születendő gyermekére.

Kiderült, a királyi család melyik tagjai tett rasszista megjegyzést Meghan Markle és Harry herceg fiára

 

A könyv részletesen taglalja azt az időszakot, amikor Meghan és Harry még csak néhány hónapja randiztak, Harry pedig kérte Meghant, hogy tartsa titokban a kapcsolatot. Ennek ellenére a színésznő haknizni kezdett a hírrel. Ennek köszönhetően címlapra került és egy reklámfilmben is szerepet kapott. A reklámfilm forgatása során viszont azután, hogy a város legdrágább szállodájában kért szobát, reklamált, hogy a fürdőszobaszőnyeg nem Dior, és megtiltotta, hogy a személyzet felvegyék vele a szemkontaktust. Kiakadt azon is, hogy a vegán turmix nem eléggé hideg és nem a megfelelő márkájú teát főzték számára. A forgatáson állítólag annyira megutálták őt, hogy a végén már mindenki csak franciául volt hajlandó beszélni, hogy Meghan egy szót se értsen.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem akkor nézz bele!

Miután Harry bemutatta újdonsült párját a baráti társaságának, többen úgy fogalmaztak, „Harry egy idióta, hogy ezzel a nővel kezdett”. Egy hétvégét töltött együtt a baráti társaság, ahol Meghan állítólag mindenkibe belekötött, minden viccet szexistának vagy rasszistának titulált és teljesen megbontotta a baráti társaságot. Harry baráti társasága már az esküvői vacsorára sem voltak hivatalosak a királyi esküvőn, ellentétben Oprah Winfrey-vel és George Clooney-val, akivel egyébként Meghan előtte soha életében nem is találkozott.

A könyvben állítólag Meghan korábbi pr ügynökségének egyik tagja is megszólal, aki szerint Meghan az egyik legkellemetlenebb ügyfelük volt kontrollálhatatlan és megjósolhatatlan dühkitörései, és passzív-agresszív követelőzései miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló