Bulvár

Dagad a botrány, Orbán Viktor régi cimborája folytatja a bili kiborítását

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.08 | 15:48
  • trendindex: 30

Pesty László régi jó fideszes filmrendező és producer élesen kritizálja a NER-t.

Legutóbb a rendező a Lölő-jelenséget elemezte Tusványoson, kissé kapatos állapotban:

Orbán régi harcostársa nyíltan letolvajozta Lölőt Tusványoson

„Miért úgy épül ez a nemzeti tőke, hogy a NER-lovagok, a Lölő-jelenség absztrakt halmazának egyik-másik, vélt vagy valós arca, késsel-villával enni nem tudó, alany-állítmányt egyeztetni nem tudó tagja megaláz, kisemmiz tisztességes, igyekvő, tehetséges vállalkozókat?”

– tette fel a költői kérdést Pesty  a 24.hu-nak adott interjújában.

Pesty szerint az országban élők nem az gazdagodást sérelmezik, hanem hogy az egybites arcok, azaz a képességekkel nem rendelkező emberek birtokolnak hatalmas vagyonokat a NER keretein belül. Az interjú során Pesty olyan esetekről beszél, amikor a NER-hez tartozók zsarolással, kényszerítéssel szereznek megvételre értékes vállalkozásokat és ingatlanokat.

Milyen volt a 32. Művészetek Völgye? Nézz bele a videóba, és őszintén elmondom a véleményem a legnagyobb összművészeti fesztiválról 

 

Pesty továbbá elárulja, hogy szeretett volna személyesen kritikákat megfogalmazni Orbán Viktornak, de az üzenetére nem kapott választ. Ugyanakkor kijelenti, hogy marad fideszes, és továbbra is kiáll közösségéért, akár konfliktusok vállalásával is.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló