Bulvár

Brutális összeget vágott zsebre Rogán volt felesége és Sarka Kata: 125 millió forintot kaszáltak

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.10 | 19:18

A Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília tulajdonában lévő Nakama & Partners Kft. igen sikeres időszakot tudhat maga mögött.

Augusztus első napjaiban – jóval a határidő lejárta után – tette közzé tavalyi éves beszámolóját a Nakama & Partners Kft.

A dokumentumokból kiderül: egy stabil és fix megélhetést biztosító vállalkozást visz a két üzletasszony. Az mfor.hu szemléje szerint A főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cég szinte hajszálpontosan ugyanannyi árbevételt tudott elkönyvelni tavaly, mint egy évvel korábban:

332,9 millió forint után 333,7 millió forint folyt be a cég kasszájába.

Hogy miből származott ez a bevétel, arról nem szól a kiegészítő melléklet. Ezzel párhuzamosan a kiadásokat is sikerült csökkenteniük Rogán-Gaál Cecíliáéknak, ami a végén egy igen szép zárást biztosított. Az anyagjellegű kiadások 23 millióval 245 millióra csökkentek, a személyi jellegűek azonban 53,5 millióról 69 millióra nőttek.

Egyébként sokkal jobban zárhatta a Nakama 2022-t, mint a megelőző évet, hiszen a 17,2 millió forintos veszteség után kicsivel több mint 14 millió forintos tiszta haszonra tett szert a cég.  Noha ez a profit viszonylag alacsonynak nevezhető, busás osztalékot tudtak megszavazni maguknak a tulajdonosok. A taggyűlési jegyzőkönyv szerint

125 millió forintot utalnak ki az üzletasszonyok, amit a szépen felhízlalt eredménytartalék tesz lehetővé.

Ezen a soron ugyanis több százmillió forint pihent. A tulajdonosi arányok alapján ebből a 125 millió forintból 63,75 millió forint megy Rogán-Gaál Cecíliának, 61,25 millió forint pedig Sarka Katának.

Forrás: Propeller/Mfor


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló