Bulvár

Az OnlyFans legnagyobb sztárja 270-szer többet keres egy orvosnál a meztelen képeivel

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.11 | 16:48

Gem101 a platform legnagyobbja, neki fizetnek a legtöbben havonta a meztelen tartalmaiért.

117 ezren gondolták úgy, hogy megéri Gem101-nek havonta 30 dollárt fizetni azért, hogy láthassák az OnlyFansre feltöltött képeit és videóit. Ez azt jelenti, hogy a platform járuléka után közel 30 millió dollárt tesz zsebre egy év alatt, ami nagyjából 270-szerese egy Nyugat-európai orvos éves fizetésének, a karrierje csúcsán.

Kétségkívül ő keres a legtöbbet az OnlyFansen, de nem ő az első, akinek beszámoltunk a sikersztorijáról. Nemrég egy influencer, Corinna Kopf két nap alatt termelt egymillió dollárt, de kevésbé híres emberek is simán tudnak nagyot kaszálni pucér fotókkal. Láttunk olyat, hogy egy anya-lánya duó együtt meztelenkednek, és ezzel havi kétmilliót tesznek zsebre, igaz, ők forintban.

Magát a platformot egyébként jobban szeretik a szexmunkások, mint a hagyományos pornót. Több expornós is beszámolt arról, hogy az OnlyFansen magukért felelnek, nincs rendező, akik olyan dolgokra akarják rávenni őket, amihez egyáltalán nincs kedvük. Ezen túl jobban is tudnak keresni, ha megfelelően kielégítik a feliratkozók igényeit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.