Celeb

Szintet lépett a Tóth Gabi ellen folytatott gyűlöletkampány – durva fenyegetéseket kap

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.14 | 12:18

Tóth Gabi az elmúlt évben rengeteg bántó üzenetet, fenyegetést kapott, de úgy tűnik most szintet lépett az ellene folytatott gyűlöletkampány.

A Blikk arról számolt be, hogy az énekesnő Instagram-történetében mesélt arról, hogy újabban elkezdték hívogatni a honlapján található telefonszámon, amit egyébként a koncertszervezője kezel.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Az emberek azt gondolják, hogy az az én telefonszámom, ezért fenyegető, nyomdafestéket nem tűrő hívásokkal bombázzák, amiben a halálomat kívánják és egészen megdöbbentő stílusban juttatják kifejezésre a véleményüket. Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják?

– kezdte a Blikknek Gabi.

Gabi elmondása szerint az egész akkor kezdődött, amikor felkérték hírnöknek és fellépőnek a tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszusra. Az énekesnő szerint azért választották őt, mert látták, hogy a kislánya születése óta rendszeresen énekel imadalokat és bibliai idézeteket.

Ez részemről egy lelkileg felemelő, megtisztelő küldetés volt, de van, aki politikai kérdést csinált belőle. Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt

– mesélte.

Gabi elmondása szerint a helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig.

Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló