Bulvár

Prominens fideszes szólalt meg Tóth Gabi válásáról: “Ezt majd rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján”

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 12:18
  • trendindex: 3

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. 

Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve: valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából

– nyilatkozta Demeter Szilárd. Hozzátette:

A kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életújának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján.

Tóth Gabi nyerte idén a Petőfi Zenei Díjátadón az Év női előadója díjat. Sokan vitatják az elismerés jogosságát, többek közt azért, mert az énekesnek stúdióalbuma legutóbb 2010-ben jelent meg.

A Petőfi Zenei Díj nem tartozik az én feladatkörömbe, ezért fogalmam sincs, hogy ki és milyen érvek mentén ítélte meg Tóth Gabinak. Nem is nagyon érdekelnek a díjak, procedúrák, és hogy ki kap micsodát, ki nem. Személyes véleményem szerint Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott kiváló énekesnő

– mondta ezzel kapcsolatban Demeter Szilárd a Népszavának.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló