Bulvár

Saját oltásellenes édesanyját kísérte a halálba a covid-osztályon dolgozó ápoló

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.23 | 11:18

"Ne válaszd azt az utat, amit anyám választott" - üzeni a világnak Amy Crosby brit ápolónő, aki hiába dolgozott a covid-osztályon, édesanyja járvány- és oltástagadó volt, ami az életébe került.

Crosby, aki a middlesbrough-i James Cook Kórházban maga is részt vesz a koronavírus oltások beadásában, valósággal könyörgött 57 éves édesanyjának, hogy vegye fel a vakcinát. Az édesanyja, Geraldine Mount azonban magát a járványt is manipulációnak és tömeghisztériának tartotta, az oltást pedig egyenesen emberkísérletnek és a háttérhatalom pusztító támadásának vélte.

Mount aztán maga is megbetegedett covidban, és egy hónapot töltött a kórházban – a családtól és barátoktól távol, teljes izolációban. “Nem kívánom senkinek, amit átélt, utolsó emlékei horrorfilmbe illőek. Úgy altatták el, hogy fogalma sem volt, valaha felébred-e” – írta lánya, Amy.

Bár az ápolónő megemlítette, hogy az elmúlt másfél évben covidtagadó édesanyja megszakította vele a kapcsolatot, a tragédia mélységesen lesújtotta őt is egész családját.

Mindenkit arra int, hogy vegyék fel az oltást, ne jussanak édesanyja sorsára – aki reményei szerint már jobb helyen van, és szintén csak a szépre emlékszik.

kép: Amy Crosby Twitter


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló