Bulvár

“A gyász kit érdekel?” Kajdi Csaba alaposan kiosztotta Berki özvegyét

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 20:30
  • trendindex: 2

A Dancing with the Stars egy váratlan bejelentéssel állt elő, ugyanis Kulcsár Edina gyermeket vár G.w.M-től.

Az egykori szépségkirálynőt így a műsorban Berki Mazsi váltotta, aki mint mondta, sokat gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, hiszen mindössze pár hónapja hunyt el a hőn szeretett férje, Berki Krisztián.

Az egyedülálló édesanya végül úgy gondolta, nem véletlenül dobta fel neki az élet ezt a lehetőséget és jót fog tenni neki a táncolás. Ráadásul most még jobban érzi Krisztián jelenlétét, hiszen tudja, hogy támogatni fogja fentről.

Kajdi Csaba már korábban is véleményezte a táncos műsort, így nem meglepő, hogy most is reagált a történtekre.

Túrázni mennél? Mutatunk egy remek túrát. Nem lesz megerőltető, és olyan panorámát láthatsz amit sehol máshol! Nézz bele most a videóba!

Borul az egész minden, érted? Edó bejelentette, hogy áldott állapotba került “Dzsivimdzsimtől”, jön a harmadik baba. Azért anyukám, mégsem ugrál az ember, ha viselős, jópofa vagy! Úgyhogy borult minden… De nem is ez az érdekes, hanem hogy abban a pillanatban ott állt egy másik kiemelkedő sztárunk, aki rengeteg izgalmas tartalommal lát el minket akár a szociális médiában, akár sehol máshol! Azonnal segítő jobbot nyújtott, hiszen ő maga is édesanya, mert hogy más sem…”

– kezdte Cyla, majd ironikusan hozzátette:

Megjelent, és azt mondta: én segítek, még azt sem várom meg, hogy az egyéves gyász leteljen, mert hogy soha nem vállalnék el ilyen dolgot, de miattad, Edó, én itt vagyok. Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy segítsen. A gyász kit érdekel? Hát, már túl vagyunk az egészen, kell valami sajtó!

És nem igazán tudja hova tenni Mazsi megszólalásait, mivel állítása szerint amikor be van rágva, akkor Renátaként nyilatkozik, amikor pedig kedves, akkor Mazsiként.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Tuti tipp a másnaposság ellen!
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 18.