Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Hugh Hefner ágyasa elárulta, milyen ocsmány volt a szex a Playboy-villában

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.25 | 08:18

Bármennyire is úgy tűnt korábban,a Playboy-villában élni nem volt álomszerű, sőt inkább rémálomként számolnak be róla a korábbi Playmate-et.

Fotó: VALERY HACHE / AFP

Hugh Hefner halálát követően a villa lakói sorban kezdtek el beszámolni arról, milyen brutális abúzus érte őket az évek során.

Holly Madison az öngyilkosságot fontolgatta a Playboy-villa orgiái miatt

Holly Madison azt is elárulta, hogy az öngyilkosságot fontolgatta:

Úgy éreztem, nincs értelme az életemnek, én csak egy tárgy vagyok, az életem pedig orgia, orgia, szex és drogok, de már azt se tudom közben, kivel és miért. Már semmi nem tudott örömöt okozni

Az ex-playmate-ek most egy podcast sorozatot indítottak és az első részben Holly arról számolt be, milyen volt a szex Hugh Hefnerrel. Bár Hefner nagy nőcsábász hírében állt, Holly elárulta, hogy az orgiák során, –  annak ellenére, hogy általában több nővel szexelt egyszerre – általában mozdulatlanul feküdt az ágyon.

Az ex-modellek arról is beszámoltak, hogy a legtöbb nő nem akart szexelni Hefnerrel, de nem volt más választásuk, ha Hefner a szobájába hívta őket, azonnal menniük kellett, különben azzal fenyegette őket, hogy kirúgja őket a villából. Minden alkalommal csak arra gondoltak, hogy legyenek túl rajta és szabaduljanak meg tőle. Szerencsére az utolsó 10 évben az aktusok nagyon rövidek voltak, kb. egy percig tartottak.

A legmegalázóbb viszont Holly szerint az volt, amikor a Hugh kérésére a több lány szeme előtt kellett vele közösülnie, ilyenkor a lányok hangosan kritizálták, nevettek rajta, amíg az aktus tartott. Élete legmegalázóbb élményeként írja le ezeket az eseteket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.