Bulvár

Megdöbbentő kijelentést tett Kulcsár Edina

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.25 | 17:18

Szórakoztató délután töltött gyermekével Kulcsár Edina.

Fotó: RTL

A volt szépségkirálynő immár háromszoros édesanya. Ugyan igyekszik sportolni, de nem titkolja, hogy nehezen mennek le róla a plusz kilók a harmadik szülését követően. Emiatt több támadást is kapott az elmúlt időszakban közösségi oldalán. Legutóbbi bejegyzésében ő maga is erős kritikával illette a testét.

Bejegyzésében arról írt, hogy a fiával szétszedték a pályát, majd megjegyzi, hogy ha valaki látta őket, akkor most biztosan nevet, mert igazság szerint a pálya szedte szét őket.

Én: mint egy partra vetett hal… de lehet ez már a bálna kategória aki minden pillanatban a gyermeke lépéseit figyelte és segítette.

– fogalmazott Edina.

Toltam, húztam, néha pedig a testemmel formáltam hidat a víz felett, hogy azzal biztonságos átkelést biztosíthassak Medoxnak! Anyukámék csaknem moziban érezhették magukat, amíg ezt végignézték kintről. Egy jó kis vígjátékot láthattak, de lehet, hogy ez már Comedy volt… Na jó!

A bejegyzése alatt egy kommentelő meg is jegyezte, nem érti, miért mondja ezt magára, pláne három gyermek után.

Szerintem semmi rossz nincs abban, ha az embernek van önkritikája és tud magán nevetni. Mindenki másképp látja magát ahogyan másokat is

– kezdte válaszát Edina, majd megjegyezte: ő is szépnek talál minden nőt, de véleménye szerint az emberek saját magukhoz másképp viszonyulnak.

Én is tudom, hogy mit vitt véghez a testem és ezért nagyon is szeretem, de néha mosolygok magamon, főleg abban a helyzetben amiben például ma találtam magam! Alig tudtam magam felhúzni. Mindig egy sportos és energikus ember voltam, így szokatlan volt ez az élmény. Szóval szerintem ha valaki így ír magáról, akkor valami hasonló érzést kell hozzáképzelni.

A fotó itt tekinthető meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló