Bulvár

Lehull a lepel – itt lesz Majka esküvője

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.27 | 11:18

A Bodri Pincészet Instagramjáról az is kiderül, hogy rendszeresen tartanak itt lakodalmakat, például a múlt hétvégén is volt egy.

Tegnap kiderült, hogy ezen a hétvégén fog összeházasodni Majoros Péter és Hajnalka, azaz művészneveiken Majka és Dundika. A pár immár 9 éve jár jegyben, régóta tervezik az esküvőt is, amit egy korábbi időpontban már megtartottak volna, ha nem szól közbe a covid.

Szekszárd térségében, a Bodri Pincészet birtokán lesz a lakodalom, többek között kiderül, hogy a helyszínen már most szigorú biztonsági előkészületek folynak, a helyszín erődszerűen el van zárva a külvilágtól. A Bodri Pincészet Instagramjáról az is kiderül, hogy rendszeresen tartanak itt lakodalmakat, például a múlt hétvégén is volt egy.

Láttad már legújabb videónkat, ha nem akkor mindenképpen nézz bele! 

A Bodri Pincészet közben Instagram-sztoriban tájékoztatja az érdeklődőket, hogy pénteken és szombaton teltházzal üzemelnek, igaz, a közlemény nem említi ennek okát, azaz a celebesküvőt.

Pénteken és szombaton teljes teltházzal üzemelünk, így ezekre a napokra már nem tudunk asztalfoglalást felvenni. Vasárnap ebéd után még van néhány szabad asztal

– írták a közleményben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.