Bulvár

ByeAlex nagyon furcsa viszonyba keveredett saját pszichológusával

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.01 | 15:18

„Nekem ez a pszichológus dolog nem kell” – ByeAlex azt is elmondta, miért.

Bár ByeAlex általában őszintén el szokta mondani a véleményét, a lelki dolgokkal valahogy nem szeret foglalkozni. Szerinte ezek nem mindig férnek össze egy sztár életvitelével.

„Iszunk és azt elég rendesen, arról nem mondok le.

Nem vagyok arra hajlandó odafigyelni, hogy ne igyak – mesélte ByeAlex a Blikknek. Szerinte ez amiatt van, mert hozzátartozik a zenekaros életmódhoz. Az étkezésre és a pszichológushoz fordulásra szintén van elmélete. „Volt egy időszak, amikor nagyon egészséges voltam és még most is jól étkezem, alapvetően egészségesen, de nem olyan nagy figyelemmel, mint két-három évvel ezelőtt.

Egyszerűen annyi koncertünk van és annyit megyünk,

hogy nem mindig lehet erre figyelni, de nem én vagyok az, aki a benzinkúton be fog zabálni hotdogot… Nekem ez a pszichológus dolog nem kell. Biztos van, akinek jó, többször volt az életem során, hogy azt mondtam, kipróbálom, de nekem nem adott, nem jelentett semmit. Ráadásul előfordult, hogy

azt éreztem, hogy a pszichológus a rajongómmá válik,

szóval nekem nem működik. Tudom én, hogy min kellene változtatnom, tisztában vagyok a saját problémáimmal, időről időre van, amin tudok is változtatni, de van, amin már nem tudok, mert annyira a személyiségem alappillére. Nekem nincs szükségem külső beavatkozásra.”

ByeAlex porig alázta Ganxsta Zolee-t – „Nem a Döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló