Bulvár

Kiderült miért költözött Floridába Vujity Tvrtko 

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.07 | 17:00

2020 őszén a családjával együtt a Hawaiira költözött, idén nyáron áttelepültek Floridába.

A népszerű riporter és műsorvezető lesz az ATV Csoport amerikai tudósítója. Vujity Tvrtko szívének kedves ez a térség, hiszen a Miami Egyetemen tanult újságírást, és hosszabb ideig élt is már itt.

A televíziós szakember izgalmas időszak elé néz, tudósítani fogja az ATV Csoportot a közelgő amerikai félidős választásokról, valamint folyamatosan beszámol a gazdasági és energetikai krízishelyzetnek a mindennapokra gyakorolt hatásairól.

Forrongó világunkban az információ hatalom és erő, és mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban kiszolgáljam a magyar nézőket az amerikai földrészről

– mondta Tvrtko.

Azt is hozzátette, az ATV a hírek frontvonalából tudósít, és ő maga is megjárta a frontvonalakat a közeli és a távolabbi múltban is. Kiemelte, számára az újságírás nem egy szakma, hanem a hivatása, ezért mindent megtesz azért, hogy riportjaiban, interjúiban és tudósításaiban a megszerzett tudása legjavát adja.

Hűséges típus vagyok, mostantól egy másik földrészről, de ugyanúgy az ATV Csoport felületein találkozhatom a nézőkkel. Szép kihívás ez, izgalommal várom az új feladatomat

– üzente követőinek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló