Bulvár

Sebestyén Balázs teljesen ledöbbent a szülői értekezleten hallottakon

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.07 | 15:48

Sebestyén Balázs a rádióműsorban beszélt arról csütörtökön, hogy szülői értekezleten járt, ahol igencsak nagy meglepetés érte.

Mint mondja, egy nagyon különös dologgal szembesítette a szülőket az osztályfőnök. Mint mondta, a tanár elmondása szerint az az osztály, ahova Sebestyén Balázs fia is jár, egy jó csapat, nem fogyasztanak annyi alkoholt, mint amennyit hallani a korabeli fiatalokról. Ám felhívta a szülők figyelmét egy fontos dologra, ami Sebestyént is megfogta: arról is beszélni kell a gyerekkel, mi történik akkor, ha egy buliban ő lesz az egyetlen józan személy – írja a 24.hu.

Ezek szerint ez egy általános probléma lehet, hogy 13-14 évesen masszívan isznak a gyerekek családi körben, bulikban. 13-14 évesen?! Én vagyok maradva, rájöttem. Nagyon meleg. Nem 17-18 évesekről beszélünk, általános iskola. Mi se voltunk szentek, nekem is volt narancssárga Pall Mallem menőzésből, rászívtam, de sose szoktam rá. De azért 13-14 évesen nem nagyon piáztál… a környezet, a nyomás, az elhanyagoltság, az érzelmi stressz, amit nem tudnak feldolgozni? Vagy a menőség? Mi a valódi oka, hogy egy 13-14 éves masszívan piál?

Sebestyén szerint a család mint egység is elkezdett felbomlani, találgatott a lehetséges okok között. A rádiós hozzátette, ő azt sem érti, ha egy szülő nem veszi észre a gyereken a dohányzást.

Mi szülők rontunk el valamit? Nem vagyunk elég szigorúak, túl liberálisan gondolkodunk? Régen szerintem nem volt ez tendencia, hogy 12-13 évesen szex, cigi, pia, azért ők még gyerekek.

Sebestyén Balázs hozzátette, izgi a kamaszkor, de túl lehet élni. A rádiós szerint a mai fiatalokban van valami önpusztítás, valami érzelmi teher.

Nekünk egyértelműbb utak voltak, nem volt ennyi inger, megfelelés, ennyi fórum, ahol bizonyítani kell

– mondta, hozzátéve, lehet, hogy régen poroszosabb volt a nevelés a szülők részéről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló