Bulvár

Szex sem volt: 3 éve házasok, de a börtönön kívül még soha nem látta férjét

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.10 | 08:18

A 31 éves Jade Chippset sokan elítélik azért, mert összeházasodott egy férfivel, aki a börtönben ül betöréses rablásért és identitástolvajlásért.

Jade egy levelező társkereső oldalon ismerkedett meg Chris-szel, aki 15 év börtönt kapott, amiből 10-et mindenképpen le kell töltenie. A levelezésből hamar házasság lett – Jade meg is mutatja a hosszú, konzervatív szabású menyasszonyi ruháját, hiszen a börtönben nem megengedett a dekoltázs -, és a pár azóta is kitart egymás mellett.

A pandémia előtt havonta egyszer volt láthatás, manapság akár napi háromszor is beszélhetnek telefonon. Ezzel együtt is óriási kihívás, hogy fizikailag nem lehetnek együtt, és még a nászéjszakára sem kerülhetett így sor.

A fiatal nőt sokan elítélik sajátos választásáért, a TikTokon például annyian bántották emiatt, hogy törölnie kellett az oldalát. A szülei nyilván nem repestek az örömtől, ennek ellenére apja már találkozott is a hűvösön ülő férjjel. A barátai kezdetben meglepődtek, de mára már elfogadták Jade döntését.

Ha Chris kijön a börtönből, szeretne munkát vállalni… és azonnal teherbe ejteni a feleségét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló