Bulvár

Borzasztó veszteség érte Oszvald Marikát

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.11 | 11:18

Csúnyán megrongálódott egy viharban Oszvald Marika gödöllői otthona még augusztusban.

Fotó: TV2

Hatalmas a pusztítás a művésznő házánál, sokáig áram sem volt. A ház egy része beázott, de a kerítés és az udvar is megrongálódott. A kérdés, mennyit fizet a biztosító – írja 168 óra.

Nehezemre esnek az ilyen típusú ügyintézések, de a lányom segített nekem. Első lépésben kellett kérni egy igazolást az áramszolgáltatótól, amivel bizonyíthatom a biztosítónál, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom

– nyilatkozta a Jászai Mari-díjas színművésznő a Borsnak. Kiderült, hogy sok étele, ami a fagyasztóban volt kárba ment, de ezekről is kellett fotókat készíteni.

Oszvald fél, hogy a biztosító által utalt pénz nem lesz elegendő arra, hogy mindent megcsináljon:

A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást.

A színművésznő reméli nem kell majd sokkal kipótolnia a felújítási munkálatokat. Oszvald annak örül, hogy legalább a veteményesének nem lett baja:

A sérült fákat sikerült már kivágatnom, egyelőre száradnak. Ha majd visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, eltüzelem. Most már nem olyan vészes a helyzet, és annak különösen örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj.

Forrás: 168.hu, Bors.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló