Bulvár

Sokan nem örülnek annak, ami II. Erzsébet királynő kutyáira vár

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.12 | 17:48

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon mi lesz II. Erzsébet királynő corgi kutyáinak sorsa a királynő halála után.

Fotó: CENTRAL PRESS / AFP

A királynőnek több mint 30 corgi és más fajtájú kutyája volt életes során. Imádta az állatokat és még akkor is szentelt rájuk időt, amikor rengeteg dolga volt. Több fotó is készült azokról az alkalmakról, amikor a királynő még a nyilvános eseményekre is magával vitte a kutyákat, sőt sokszor még külföldi útjaira is elkísérték, ilyenkor természetesen ők is a királynővel utaztak a magángépén.

A királynő két walesi corgit, Muick-et és Sandy-t egy cocker spánielt Lissy-t, és egy dorgit, Candy-t hagyta hátra. Halálát követően azonnal felmerült a kérdés, hogy vajon mi lesz a kutyusok sorsa, szeretett gazdájuk nélkül. A királyi életrajzíró, Ingrid Seward most egy interjúban árulta el:

A kutyákról biztosan gondoskodik a család, szerintem András herceghez kerülnek, hiszen többüket ő ajándékozta Őfelségének. Az egyik corgi és a dorgi még egész fiatal

– mondta Seward.

A rajongók közül viszont ennek sokan nem örülnek, úgy vélik, a pedofilbotrányairól híres András herceg, aki sokak szerint csak II. Erzsébet királynőnek köszönheti, hogy nem került börtönbe, egyáltalán nem érdemli meg, hogy megkapja a királynő legféltettebb hagyatékát, a corgifalkát.

Te mit gondolsz?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló