Bulvár

Döbbenetes kép került elő a Google Street View-ról

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.20 | 15:18

Egyszerre bizarr és ijesztő.

Szomorú történet bukkant fel a Google Street View-n. Egy olyan fotót fedeztek fel a userek, amely egy “repülő” nyulat ábrázol Lengyelországban. Bár első pillantásra viccesnek tűnhet, a háttérben valójában egy tragikus esemény húzódik meg.

A kép Lengyelország Olszowice nevű településén készült néhány évvel ezelőtt, azonban most került ismét a figyelem középpontjába egy videónak köszönhetően. A videón két egymás után két készült Google Street View fotó látható. Az elsőn egy úttestre rohanó nyúl látható, míg a másodikon egy elképesztő jelenet tárul elénk: a nyúl többméteres magasságban lebeg a levegőben, mintha repülni tudna.

Azonban a valóság ennél sajnos tragikusabb. Ha valaki követi a megadott koordinátákat a Google Maps utcakép funkciójában, hamar rájön, hogy a két kép csak része a teljes történetnek. Egy harmadik képen ugyanis látható, ahogyan a nyúl egy természetellenes, kitekert pózban repül a levegőben.

Ez a megdöbbentő képsorozat valójában azt mutatja, hogy a nyúlt sajnos elütötte a Google Street View autója, ami a fotókat készítette…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Meghalt a Groovehouse tagja
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 06.