Bulvár

Jákob Zoli keményen beleállt a Kőgazdag fiatalokba

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.22 | 11:18

Elmondta, mit gondol a gazdag csemetékről. 

Jákob Zoltán

Nemrég startolt el a TV2 új realityje, a Kőgazdag fiatalok. A műsor állítólagos célja, hogy bemutassa a milliárdos fiatalok mindennapjait.

Az idei Nagy Ő Jákob Zoltán milliárdosként átérzi a helyzetüket, de a viselkedésüket sokszor nem érti. Elmondása szerint nem nézi jó szemmel, ha egy fiatal felvág a pénzével. Főleg, ha mindezt úgy teszi, hogy azért nem is ő dolgozott meg, hanem a szülei.

Jákob Zoltán sokat dolgozott azért, hogy ott tartson, ahol, igyekszik a gyermekeinek is ezt a példát mutatni, hogy ne legyenek elkapatva, mint sok mai fiatal. Mint mondta, csak néhány részletet látott a műsorból, de nem igazán tetszett neki.

Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam, és – elnézve a lányaimat és a fiamat – jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze, többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek

– fejtette ki, hozzátéve: a megszámlálhatatlanul sok pénz csak egy ideig okoz örömöt.

Nem tagadja, hogy volt az ő életének is olyan szakasza, amikor a pénzért megvehető dolgok többet jelentettek neki, mint manapság. Mint mondta, mindent megad a fiának és a lányainak, de nem kényezteti el túlzottan őket.

A kamaszlányaim, akik még iskolába járnak, semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, ha csak nem a tanulmányi eredményeikben. Sosem kértek semmilyen drága, márkás ruhát vagy kiegészítőt. Meg is mondták, hogy nem akarnak az én elkényeztetett gyerekeimnek tűnni

– magyarázta a Ripostnak Zoltán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló