Bulvár

Mindenki Tóth Andi kibuggyanó melleit nézi a „botrányos” felvételen – videó

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.23 | 14:48
  • trendindex: 13

Tóth Andi egy olyan vadító ruhában szerepel a Dancing with the Stars új promójában, hogy majdnem kiesnek belőle a mellei.

Tóth Andi szombaton 20:00-kor egy egészen új oldaláról is bemutatkozik a közönségnek, hiszen szerepelni fog a TV2 Dancing with the Stars című táncos vetélkedőjében, ahol Gabriela Spanic tavalyi partnere, Andrei Mangra lesz a társa, akivel állítólag rendesen összemelegedtek a próbák során – sőt, azt is elkezdték pletykálni, hogy összejöttek.

A fiatal énekesnő már ezerrel készül az élő műsorra, amit egy új promóciós videóval népszerűsít, hogy minél többen megismerjék őt, és szombat este oda kapcsoljanak a TV2-re.

„Tóth Andi vagyok, énekeső, sokak szerint botrányhős. Remélem, ebben a műsorban tényleg botrányos leszek… botrányosan jó!”

– mondta Tóth Andi vicceskedve.

A híresség egy elképesztően szexi, arany színű, mélyen kivágott ruhában látható a felvételen, ráadásul tánc közben néhol nagyon úgy tűnik, hogy csak a csodának köszönhető, hogy nem buggyantak ki a mellei.

@dancingtv2

Szerintetek is botrányosan jó lesz Tóth Andi a Dancing with the Stars-ban? 😛🔥💃 Első élő show szombaton 20.00-kor a TV2-n! ##dancingwiththestars ##tv2

♬ eredeti hang – Dancing with the Stars TV2

Forrás: Promotions


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló