Bulvár

Mindenkinek irtani kellene őket, annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! – Az esztergomi robbantó már egy éve is rendőrgyilkosságról posztol

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.23 | 12:18

A robbanásban a TEK egyik munkatársa, valamint az elkövető is meghalt, többen megsérültek. 

Már egy évvel ezelőtti Facebook-bejegyzésében arról fantáziált az esztergomi robbantó, hogy egy nap annyi kommandóst fog megölni, amennyit csak tud.

Kép: Unplash

A Blikk szerint a férfi alapkonfliktusa a hatósággal abból adódott, hogy korábban egy ellene indult végrehajtás részeként el akarták venni az autóját.

Egy évvel korábban egy végrehajtó elleni külföldi merényletről szóló cikket osztott meg, amelyet így kommentált:

Mintha csak rólam írták volna! Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak! Én is megígértem a sok patkánynak, bíróknak, ügyészeknek, rendőröknek, végrehajtó parazitáknak, hogy likvidálva lesznek, ha megpróbálják. Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le! (…) A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve!

A férfi szeptember huszadikán robbantotta fel magát Esztergom egyik külterületén, amikor a Terrorelhárítási Központ munkatársai éppen megpróbáltak behatolni a házába. A robbanásban a TEK egyik munkatársa, valamint az elkövető is meghalt, többen megsérültek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló