Sztárok

“Nem tartozom ezeknek az embereknek semmivel” – Britney gyámsági botránya a Netflixre vándorol

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.24 | 14:18

Britney Spears kiszolgáltatott helyzetéről már bemutattak idén egy másik dokumentumfilmet, ám ahogy az lenni szokott a Netflix mindig tud nagyot gurítani!

Bombaként robban az új hír, hogy jön a Netflix-film Britney Spears gyámsági botrányáról. Maga a film szeptember 28-án, érkezik a Netflixre, ám ez az időpont nem véletlen. Hiszen egy nappal később lesz a gyámságtól szabadulni próbáló énekesnő újabb tárgyalása. Tehát most már gyakorlatilag valós időben készülnek a Netflix doku filmjei, és ezzel majdnemhogy reality show kategóriába esik a Britney film is. És ahogy a streaming cégtől megszoktuk, biztosak lehetünk abban, hogy hatalmas port fog kavarni.

Csak vissza akarom kapni az életem. (…) Egész életemben dolgoztam, nem tartozom ezeknek az embereknek semmivel. (…) Ugyanazokat a jogokat érdemlem, mint bárki más. Ez már 13 éve húzódik és elegem van

– hallhatjuk Britney bíróságon elhangzott mondatait a dokumentumfilm előzetesében.

A film Britney Spears harcát mutatja be az apja ellenében, aki ellen azért indított jogi eljárást, mert szerinte bántalmazó módon visszaél a fölötte való gyámsággal, megfosztva őt minden önállóságától. Persze nem ez az egyetlen film erről, de az biztos, hogy ez lesz a legalaposabb és legátfogóbb ilyen jellegű alkotás, ahol tényfeltáróként és külsősként is rengeteg szólalnak majd meg a közvéleményt is felkavaró botrányról.  A mostani Netflix mozit pedig nem más, mint Erin Lee Carr rendezte, aki már több dokumentumfilmben megmutatta tehetségét.

De mit is ígér a sorozat? A Netflixtől már megszokott minőségű true crime-os nyomozás izgalmát és több fontos szereplő megszólalását.

Mi már nagyon várjuk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló