Bulvár

Zámbó Jimmy egykori nyaralója a kutyának sem kell

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.29 | 11:48

Eladó a néhai Zámbó Jimmy ráckevei nyaralója.

A ráckevei Angyali-szigeten lévő, saját stéges nyaraló egyelőre a kutyának sem kell a család által kitalált áron. Bár a könnyűszerkezetes házban van víz, az nem vezetékes, hanem „csak” kútvíz. Ivóvíz legközelebb a 300 méterre található közkútból nyerhető.

Zámbó Jimmy imádta a ráckevei nyaralóját.

Bár vannak szomszédok, de a kertbe a sűrű növényzet miatt nem lehet belátni. A privát stégen lehet napozni, vagy csónakázni indulni. Éppen erre volt szüksége Jimmynek, akinek egy idő után már sehol nem volt nyugodalma a rajongók miatt – írja a Bors.

Zámbó Jimmy örököse az özvegye mellett két fia, Szebasztián és Adrián lett. Sok minden más mellett a ráckevei nyaralót is ők örökölték. A 75 négyzetméteres házat most 50 millió forintért árulják az ingatlanos oldalon.

A ház cseh típusú magasított beton alapra épült,

alá pincézett, fa szerkezetű, használatba vételi engedéllyel rendelkezik, két szinten 75nm, belső, nyitott galériás. A ház vízhálózata fúrt kútból nyeri a vizet, ami használható fürdésre, és mosogatásra is. A nyaralótól légvonalban körülbelül 300 méter a rév, ahol van ivóvíz vételezési lehetőség. Az ingatlanhoz egy 4 méteres tiszai csónak is tartozik. A nyaralóért most 665 ezer forintos négyzetméter árat kérnek, minimálisan többet, mint a környéken hirdetett többi házért. Egyelőre azonban nem tolonganak az érdeklődők.

Így nézne ki Zámbó Jimmy napjainkban, ha még élne


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló