Bulvár

Így nézne ki Zámbó Jimmy napjainkban, ha még élne

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.23 | 11:18

Zámbó Jimmy 65 éves lenne. A szörnyű tragédia miatt azonban sosem tudhattuk meg, vajon mit csinálna 2023-ban és azt sem, hogy hogyan nézne ki.

„Nos, én továbbra is szeretnék zenész maradni, nem török semmiféle televíziós személyiség, showman szerepére, nem is vágyom rá. Viszont, ha módomban áll, és úgy néz ki, hogy módomban lesz egy olyan műsort prezentálni a közönségnek, a közönségemnek, vagy akik még esetleg nem Jimmy-közönség, egy olyan műsort, egy olyan 120 perces esti blokkot elkészíteni, amiről az emberek azt mondják, hogy ez egy jó este volt, baromi jól éreztem magam”

 mondta Jimmy 1999 novemberében, nem sokkal halála előtt.

De hogy hogyan alakult volna az élete az elképzeléseihez mérten, azt már csak találgatni tudjuk.

Azt gondolom, méltóképpen vonulna vissza ettől a szakmától. Minden lehetséges elismerést bezsebelt volna. A médiaszereplése szerintem elég nagy lenne, valószínűleg foglalkoztatná őt a média. Koncertezne ugyanúgy, élné az életét, velünk lenne rengeteget, imádna minket. Az ő életének egy nagyon szép lezárása lehetett volna. Szerintem ő teljesen más sorsot érdemelt volna

– mondta Jimmy fia, Adrián.

A RTL Fókusz csapata pedig egy alkalmazás segítségével azt is megmutatta, hogyan nézne ki ma, 65 éves korában Zámbó Jimmy!

Forrás: RTL

A Jimmyről készült riportot itt tudod megnézni!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló