Bulvár

Megint összeverték Gábor Zsazsa özvegyét

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.04 | 07:18

Frédéric von Anhalt nem neheztel a magyarokra.

Gábor Zsazsa özvegye Frédéric von Anhalt a Blikknek beszélt arról, hogy  keresi elhunyt felesége 24 milliárd forintra becsült vagyonának magyar örökösét. A német üzletembert azonban nemrég megint megtámadták. Budapesti megveretése után pár héttel most Berlinben volt rossz időben a rossz helyen.

„Kórházban voltam Berlinben, ezért nem jelentkeztem

az elmúlt időszakban” – mesélte von Anhalt a lapnak. „Lehet azért, mert idősebb vagyok és egyedül sétáltam megint, célponttá váltam. Az történt ugyanis, hogy megint megtámadtak, ezúttal ketten. Amikor a német fővárosban járok, mindig a Brandenburgi kapu közelében lévő Adlon Hotelben szállok meg és szeretek a környéken sétálni. Egészen Charlottenburg városrészig szoktam elmenni a Tiergarten nevű parkon keresztül. Most is ez történt, amikor

ketten megpróbálták elvenni az értékeimet,

bár nem jártak sikerrel, mert nem volt nálam semmi. Ám az egyik bordám eltört a támadásban, így kórházba vittek, ahol egyébként megtettem a feljelentést is” – mondta el Frédéric von Anhalt, aki pár napja visszautazott az Egyesült Államokba. Bármennyire is sokkolta viszont a két támadás, jövőjét Európában, sőt Budapesten képzeli el.

„Lelkileg és fizikailag is megviselt ez a pár hét,

így most újra Beverly Hillsben vagyok, hiszen igazán itt vigyáznak rám a barátok, a háziorvosom, a segítőim. Eldöntöttem, hogy a következő öt-hat hétben kipihenem magam, de utána visszautazom, mert rengeteg tervem van Magyarországon. Remélem, addigra lesz fejlemény a budapesti támadással kapcsolatban. Ami a legfontosabb, hogy mindent, amit korábban ígértem, be fogok tartani, azaz lesz magyar örökös és mindent megteszek azért, hogy a feleségem emléke is fennmaradjon!” – ígérte Gábor Zsazsa özvegye.

Közismert embertől raboltak milliós értéket Budapest belvárosában


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.