Bulvár

220 kilóról fogyott le, és újra élvezi az életet!

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.10 | 15:48

Noelle mindössze 14 hónap alatt szabadult meg több mint egy mázsa súlytól, ám kérdéses volt, hogy az extra bőrtől megválhat-e...

A 38 éves nő kamaszként profi szintén foglalkozott talajgimnasztikával, így kénytelen volt szigorú étrendet tartani. Mikor a sportot egy sérülés miatt abbahagyta, be akarta pótolni az összes kihagyott finomságot, ezért brutális ételadagokkal kényeztette magát, míg nem a két mázsát is elhagyta súlya.

Később aztán hiába próbált teherbe esni, az extrém súlytöbblet miatt ez lehetetlen volt. Három gyereket fogadtak hát örökbe a férjével, majd két évvel ezután teherbe esett. Itt már érezte, hogy ha nem változtat, egyik gyerekét se fogja látni felnőni.

„Minden nap úgy feküdtem le, hogy talán nem ébredek fel többé, hiszen már mozogni is alig tudok. A végső lökést az adta meg, amikor egy reggel a digitális mérlegünkre álltam, és az hibát jelzett. Elemcsere után még mindig „hibás” volt, úgyhogy egy új mérleg vásárlása után világossá vált: elhagytam a 220 kilót, és a készülék csak addig mért”

– mondja.

Noelle végül komoly étrendváltással, majd az első 50 kiló leadása után rendszeres sporttal szabadult meg több mint 110 kilótól. Útja még nem ért véget, de most meg kellett állnia, hogy a bőrtöbblettől megszabaduljon…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló