Bulvár

“Én a te helyedben ezt nem mondtam volna el” – kínos helyzetbe hozta Jákob Zolit az egyik jelöltje A Nagy Ő-ben

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.11 | 16:48
  • trendindex: 3

Kellemetlen helyzetbe hozta Vivien.

A Nagy Ő legutóbbi adásában a jelöltek lehetőséget kaptak, hogy két nőt kiszavazzanak maguk közül: Virág és Vivien autóba is ültek, de kiderült, hogy a sofőr Jákob Zoltánhoz viszi őket, aki duplarandin ismerkedik majd velük, és szó sincs arról, hogy valóban kiestek volna a versenyből – írja a 24.hu.

A beszélgetés egy pontján Vivien jelezte, hogy szeretne kettesben beszélni az üzletemberrel, majd őszintén vallott neki az érzéseiről. Elmondása szerint nagyon pozitív, lehengerlő személyiségként gondol Jákob Zolira és megvan benne minden, amit ő egy férfiban keres. Bár nem tudta, hogy a Nagy Ő mit fog reagálni, úgy érezte el kell neki mondania, hogy a kastélyba költözés előtt egy másik férfihoz is közel került.

Eléggé megfogott. De amikor megláttalak téged tegnap, akkor azt éreztem, hogy wow. Egyszerűen akkora gondban vagyok és őrlődőm. Nem tudom, mit csináljak

– fogalmazott a jelölt, majd később hozzátette, reméli, Jákob megérti, milyen az, ha egy ember a szerelmet keresi, és több helyen is próbálkozik.

Amikor a milliárdos aziránt érdeklődött, hol tart ez a bizonyos kapcsolat, Vivien azt felelte, beszélgetési fázisban, illetve egyszer már találkoztak, de nagyon őrlődik, hogy mi tévő legyen.

Én a te helyedben ezt nem mondtam volna el akkor, ha az a másik nem érdekelne nagyon. Neked kell döntened, mert azt látom, érdekel ő is. (…) Nekem ez a történet kicsit sántít. Ha én azt feltételezem, hogy te egyszer találkoztál ezzel a valakivel, akkor nem hiszem, hogy annyira megérinthetett, hogy így meggondold magad. Szóval valami más is történhetett, ha pedig valami más is történt, akkor nem voltál őszinte

– mondta Jákob a jelöltjének, akinek a válaszát a mai adásban hallhatják majd a nézők.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Elhunyt a Dallas színésznője
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 08.